NORMY ISO

WYMAGANIA HACCP ONLINE

Termin szkolenia:

13 czerwca 2024

Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest przekazanie wiedzy na temat wymagań normy HACCP i przekazanie praktycznych podpowiedzi sposobu ich wdrożenia. Dzięki wielu ćwiczeniom i warsztatom uczestnicy poznają praktyczne aspekty przygotowania się do audytu zewnętrznego, weryfikującego spełnienie wymagań HACCP.

Adresaci szkolenia:

Każdy kto chce poznać wymagania normy: pracownicy wszystkich szczebli, audytorzy czy pełnomocnicy.

Ramowy program szkolenia:

BLOK 1 – wymagania systemu zarządzania jakością

1. Prawodawstwo w zakresie bezpieczeństwa żywności.

2. Definicje, podstawowe pojęcia.

3. 7 zasad systemu HACCP – omówienie.

4. Praca z dokumentacją HACCP.

5. Zasady weryfikacji systemu HACCP.

Uczestnicy kursu otrzymują:

  • Materiały szkoleniowe wraz z przykładowymi formularzami
  • Zaświadczenie poświadczające ukończenie szkolenia

Informacje dodatkowe:

Centrum Doskonalenia Zarządzania Meritum jest od października 2018 roku w Bazie Usług Rozwojowych – daje to możliwość starania się o dofinansowanie opłaty za szkolenia ze środków unijnych.

Cena: 700 zł netto + 23% VAT/osoba

Czas trwania szkolenia: 

1 dzień: 9:00-16:00

Lokalizacja: szkolenie on-line

Zgłoszenie na szkolenie

Aby wypełnić ten formularz, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce.

Baza Usług Rozwojowych

Szanowni Państwo, jeśli jesteście zatrudnieni w mikro, małej lub średniej firmie możecie skorzystać z oferowanych przez nas szkoleń lub konsultacji.

Centrum Doskonalenia Zarządzania MERITUM jest członkiem BUR – BAZY USŁUG ROZWOJOWYCH.

WYMAGANIA HACCP ONLINE

Termin szkolenia:

13 czerwca 2024

Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest przekazanie wiedzy na temat wymagań normy HACCP i przekazanie praktycznych podpowiedzi sposobu ich wdrożenia. Dzięki wielu ćwiczeniom i warsztatom uczestnicy poznają praktyczne aspekty przygotowania się do audytu zewnętrznego, weryfikującego spełnienie wymagań HACCP.

Adresaci szkolenia:

Każdy kto chce poznać wymagania normy: pracownicy wszystkich szczebli, audytorzy czy pełnomocnicy.

Ramowy program szkolenia:

BLOK 1 – wymagania systemu zarządzania jakością

1. Prawodawstwo w zakresie bezpieczeństwa żywności.

2. Definicje, podstawowe pojęcia.

3. 7 zasad systemu HACCP – omówienie.

4. Praca z dokumentacją HACCP.

5. Zasady weryfikacji systemu HACCP.

Uczestnicy kursu otrzymują:

  • Materiały szkoleniowe wraz z przykładowymi formularzami
  • Zaświadczenie poświadczające ukończenie szkolenia

Informacje dodatkowe:

Centrum Doskonalenia Zarządzania Meritum jest od października 2018 roku w Bazie Usług Rozwojowych – daje to możliwość starania się o dofinansowanie opłaty za szkolenia ze środków unijnych.

Cena: 700 zł netto + 23% VAT/osoba

Czas trwania szkolenia: 

1 dzień: 9:00-16:00

Lokalizacja: szkolenie on-line

Zgłoszenie na szkolenie

Aby wypełnić ten formularz, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce.

Copyright 2019 – centrum-doskonalenia.pl